Wij hebben zo onze eigen ideeën over hoe leasen echt werkt!

Het TSR Fietslease is een product van TSR Lease B.V. en bedoeld voor de werknemer in de zakelijke markt. Als eerste online aanbieder van full operational fietslease weten we wat het is transparant te zijn. We kennen onze klanten en de markt als geen ander en zien al geruime tijd dat de vraag naar fietslease, zeker nadat het bedrijfsfietsenplan in zijn oude vorm is verdwenen, toeneemt.

Daarom hebben wij voor u TSR fietslease in het leven geroepen. Courant uitgeruste leasefietsen van alle a-merken voor een aantrekkelijk maandtarief. Wil je zorgeloos fietsen tegen een aantrekkelijke prijs, kies dan voor fietslease van TSR Lease B.V.


Laagste prijs garantie
Simpelweg de beste leaseprijs

Wij controleren dagelijks onze prijzen en vergelijken deze met onze concurrenten. En deze leggen we allemaal langs dezelfde transparante meetlat. Kom je een scherper zakelijk leasetarief tegen dan horen we het graag!

Meer weten

Zorgeloos Fietsen Plan
Jij bepaalt waar je voor betaalt

Bij TSR Fietslease zijn we graag duidelijk. Onze scherpe lease tarieven zijn voor iedereen van toepassing. En je bepaalt zelf voor welke extra’s je wilt betalen.

Meer weten

Zakelijk verrekenen
Makkelijk betalen via je werkgever

We hebben met veel werkgevers afspraken gemaakt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een gedeelte te betalen via de werkkostenregeling, reiskostenvergoeding of in combinatie met de Fietsend Naar Je Werk regeling.

Meer weten

Maximale flexibiliteit
Tussentijdse afkoop mogelijk

We snappen heel goed dat het wellicht lastig is om ver vooruit te kijken. Hoe sta je er over een paar jaar voor? Wij verschaffen duidelijkheid over je fietslease contract.

Meer weten

Transparant
Direct weten waar je aan toe bent!

Bij ons staat transparantie hoog in het vaandel. Niet voor niets luidt onze pay-off: direct weten waar je aan toe bent! Dat zie je al zodra je je fiets bestelt: geen addertjes. Met al je vragen over de leasefiets kun je telefonisch, per mail of per chat bij ons terecht.

Meer weten
Contact opnemen?

We horen het graag als u vragen heeft!

Bel ons: 074-2672387
Mail ons:info@tsrlease.nl
Bezoek ons:Broekheurnerweg 62, 7513 ES Enschede